avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Proces verbal de receptie la terminarea lucrarilor

buna ziua!
Am urmatorul caz:societatea are un contract de antrepriza cu un constructor cu durata contractului astfel;construire statie epurare in 24 de luni de la data semnarii ordinului de incepere si 12 luni PND.Dupa incheierea celor 24 luni de constructie s-a incheiat Procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor.In perioada de notificare a defectelor (PND) contractul prevede o suma (intretinere santier ,desfiintare santier pe perioada de PND) pe care beneficiarul trebuie sa o platesca la semnarea Procesului verbal de receptie finala. Intrebarea mea este cand inregistrez investitia in evidentele contabile la Procesul verbal de receptie la terminarea lucrarilor sau la Procesul verbal de receptie finala?care este termenul pana la care pot sa inregistrez in contabilitate investitia?

Alte discuții în legătură

Convocare la receptia finala a lucrarilor andr_georgi andr_georgi va rog sa ma lamuriti si pe mine cu un aspect Am incheiat intr0un contract de lucrari proces verbal la terminarea lucrarii, a trecut perioada de garantie ... (vezi toată discuția)
Diriginte de santier, probleme dancantemir dancantemir Buna ziua Am incheiat un contract de dirigentie de santier a carui durata a expirat la intocmirea procesului verbal la terminarea lucrarilor. Platile au fost ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contractului antrepriza de catre antreprenor Zoot Zoot Buna ziua, sper ca am incadrat bine la sectiuneaDrept Civil, daca nu va rog sa-l mutati ( nu posed cuostinte juridice ). Am incheiat un contract de ... (vezi toată discuția)