Am incheiat intr0un contract de lucrari proces verbal la terminarea lucrarii, a trecut perioada de garantie de la recepti lucrarii la terminare si dorind sa inchei proces verbal de receptive finala am confocat beneficiarul de doua ori dar refuza sa convoace receptia si implicit sa semneze procesul verbal de receptive finala.
Vrea sa-i dau in judecata si nu stiu ce sa solicit instantei prin actiune
Ma gandesc: sa oblige beneficiarul la convocarea receptiie si implicit la semnarea procesului verbal de receptive finala......sau as putea sa solicit instantei ca sentinta sa tina loc de act de receptive finala a lucrarii.....cum ma sfatuiti???
Banuiesc ca aveti de recuperat garantia de buna executie.
Cum justifica beneficiarul refuzul convocarii ptr receptia finala?
Notificati in scris in calitate de constructor Inspectoratul de Stat in Constructii, disciplina in constructii din cadrul primariei, beneficiarul si proiectantul si solicitati confirmarea primirii notificarii si prezenta la data propusa ptr convocare.
Notificarea sa fie adresata cu toti cei convocati astfel incat benefuarul sa vada catre cine ati adresat notificarea.
Daca ceilalti va raspund ca este obligatia benefiarului sa trimita convocarea le raspundeti ca acesta refuza nejustificat convocarea.