avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vecini galagiosi!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vecini galagiosi!

Buna ziua!stiu ca s-a mai discutat despre acest subiect pe forum insa m-ati ajuta foarte tare daca m-ati sfatui...Locuiesc in sect 6,la etajul 10 si sunt deranjat zi de zi de vecinele de la 9,mama si fiica,care, au urmatorul program : la 22 isi incep activitatile de curatenie,spalat la masina ,trantit usi,gatit si binenteles certuri foarte multe intre ele.din cand in cand mai apare si un nene in discutie care le amenita cu moartea si cu bataia,in maj timpului fiind beat.toata distractia tine pana la 3-4 ,niciodata mai devreme.Ziua este liniste.initial am urmat sfaturile citite pe aici si am incercat sa vb amiabil...au zis ca ele fac ce vor si ca nu le intereseaza.Apoi am chemat politia,la 3 noaptea...au fost la dansele,apoi s-au intors la mine si mi-au explicat ca dansii nu considera ca au deranjat cu nimic si ca pe viitor sa fiu mai atent cand chem politia ca e posibil sa fiu eu sanctionat.ce treb sa fac avand in vedere ca am un copil de 2-3 ani iar sotia mea e insarcinata?avem totusi, nevoie de somn.Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 29 Februarie 2016
stefbeatles, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:33, 29 Februarie 2016
Mai mult ca sigur ca pe langa dv si alti vecini se confrunta cu acel disconfort nocturn
Este de preferat sa realizati o sesizare semnata de catre mai multi vecini,astfel incat vecinii in cauza sa nu mai poata invoca ca sunteti singurul deranjat
o sesizare catre administratie sau catre politie?cum ar treb sa procedez?daca ceilalti vecini nu sunt de acord?
Ultima modificare: Luni, 29 Februarie 2016
stefbeatles, utilizator
Asociatia de proprietari nu detine autoritatea si competenta sa constate eventuale incalcari ale dispozitiilor in vigoare si nici sa aplice sanctiuni
Cel mai indicat este sa sesizati politia responsabila domiciliului dv
Daca pe dv va deranjeaza zgomotele nocturne ,ceilalati vecini sunt imuni la zgomote??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini sfidatori care sicaneaza prin perete. Contin Contin Locuiesc intr-un apartament decomandat, iar peretele livingului e la comun cu cel al vecinilor de alaturi. Orice zgomot minor se aude perfect de o parte si de ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice la bloc pe timpul noptii accanao accanao Buna seara. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind urmatoare situatie: locuiesc la bloc, iar vecina de la etajul de deasupra isi incepe programul de ... (vezi toată discuția)
Zgomote puternice intr-un apartament Elenapusa Elenapusa Cum se poate rezolva o situate ca aceasta: locuim intr-un bloc de 3 ani. De 3 ani vecina noastra cucare ne invecinam (perete in perete), seara de seara si ... (vezi toată discuția)