avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... reclamant in proces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

reclamant in proces

Am si eu o intrebare. Tatal meu - ca reclamant in proces - se judeca cu casa de pensii si nu suntem multumiti de avocat. Ma pot constituii si eu - ca fiica - parte alaturi de tatal meu in procesul ce se deruleaza deoarece vrem sa vedem dosarul pe care avocata nu ni l-a aratat nicio data.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:57, 29 Februarie 2016
Buna seara,
NU, nu aveti calitatea de pensionar cu numele tatalui.
Discutati cu domnul avocat si solicitati-ii sa mergeti impreuna la arhiva sa vedeti dosarul.
Tatal dumeavoastra poate merge el insusi, cu C.I, la arhiva sa ceara dosarul. Va trebui sa stie nr de dosar si termeneul si sa nu mearga in ultima saptamana inainte de termen.
Puteti sa-l insotiti si dumneavoastra dar de cerut il poate cere doar domnia sa in calitate de reclamant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunțare urmărire penală Rodica Cristina Rodica Cristina Buna ziua ! Fiica mea , în varsta de 18 ani , este citată în calitate de intimat in dosarul cu obiectul : confirmare renunțare urmărire penală . Anul ... (vezi toată discuția)
Studiu dosar cerebel33 cerebel33 Buna ziua, in calitate de parat intr-un dosar civil,am mers de nenumarate ori la arhiva judecatoriei unde se afla dosarul si nu am putut sa-l studiez pe motiv ... (vezi toată discuția)
Citatie confirmare renunţare urmărire penală bogdan_024 bogdan_024 Buna seara, tatal meu a primit o citatie penala in calitate de intimat \"confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCPP)\" cu toate ca nu a ... (vezi toată discuția)