avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare cazier

Cf.art 166 noul cod penal,reabilitarea juridica de 7 ani se face dupa perioada executarii pedepsei sau se ia in calcul si perioada de eliberare conditionata pentru buna purtare si ore munca prestate.Sotul meu a avut o condamnare de 13 ani din care a executat 10,fiind eliberat in 2007.Este posibila reabilitarea juridica ,pentru ca avem mari probleme din cauza cazierului,iar statul nu se implica deloc in integrarea lor in societate,Va multumesc anticipat.
Socotiti 20 de ani din momentul incarcerarii, in 2017, din calculul meu puteti depune cererea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare cazier MiuDorina MiuDorina Buna ziua ,sotul meu a fost condamnat la 10 ani plus un spor de 3 ani ,reesit din cumul de pedepse,a executat 10 si eliberat conditionat in 2007 cu trei ani ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu executare- reabilitare /calcul termen androneoana androneoana pentru o persoana condamnata la 2 ani cu executare ( a executat in perioada 13.05.2012 - 30.07.2013) , conform cpp se reabiliteaza de drept in data de ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)