avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Dubla impozitare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Dubla impozitare

Buna ziua.

In afara de impozitul pe apartament (aici e OK), primaria comunei Bradu imi retine anual (deci de 3 ani de cind am cumparat apartamentul, nu numai mie, ci tuturor membrilor asociatiei), taxa privind iluminatul public stradal = 60 RON / an si taxa de mediu = 24 RON / an. Mentionez ca asociatiei i se ridica gunoiul de catre o firma privata, nu de catre o firma din subordinea primariei. Intrebarea este daca aceste 2 taxe nu sint cumva abuzive ? Nu platim deja impozit ? De exemplu, pentru apartamentul din Pitesti, primaria Pitesti imi retine doar impozitul anual si atit. Nu mai zic ca printr-un raspuns trimis asociatiei, primaria Bradu spune ca aceste taxe au fost stabilite prin HCL nr. 49 / 29.12.2014, dar cum spuneam, 2016 e al IV-lea an de cind platim aceste taxe. Daca sint abuzive, unde pot sa fac plingere - Avocatul poporului, Prefectura ?

Multumim anticipat.

Alte discuții în legătură

Taxa introdusă abuziv: 60 de lei/an pentru gunoi nemenajer Kosmo Kosmo Buna ziua, In Chiajna primaria a introdus de anul acesta o taxa pe care eu o consider abuziva. Este vorba de taxa de 60 ron per apartament pentru gunoi ... (vezi toată discuția)
Taxa impusă de primăria comunei chiajna ejusty ejusty Buna ziua! Locuiesc în ansamblul rezidențial \"Militari Residence\" (condominium proprietate privată, spațiu delimitat cu gard și bariere automate de ... (vezi toată discuția)
Plata unui impozit de salubrizare fara a beneficia de acest serviciu Mihai Nicolcioiu Mihai Nicolcioiu Buna seara, Sunt proprietarul unei casute in comuna Pestisani, Jud. Gorj; casa este o mostenire de la bunica mea, dar am domiciliu stabil in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)