avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuz informatii OPC
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuz informatii OPC

Buna ziua,
In urma unei sesizari la OPC,privind un telefon mobil si garantia acestuia,OPC a dispus inlocuirea telefonului. Insa,firma Vodafone,initial solicitase 300 lei pentru repararea telefonului initial.
Ulterior,am solicitat OPC sa-mi comunice o copie dupa Procesul Verbal de constatare,incheiat in urma verificarilor la Vodafone,pentru a cunoaste ce anume s-a constatat in neregula in acest caz.
Am primit un raspuns de la OPC,prin care imi comunica faptul ca acel Proces Verbal,nu intra sub incidenta Legii nr.544/2001 privind informatiile de interes public - conform Buletinului informativ al ANPC.
Am cautat acest Buletin informativ al ANPC - si am constatat ca este,de fapt un document intern al lor,in care este cuprinsa si o lista cu documentele ce se pot pune la dispozitia cetatenilor,unde nu figureaza si un astfel de proces verbal de constatare.
Intrebare:
-Este corect si legal sa nu mi se dea ceea ce s-a constatat in urma sesizarii mele ?
-Cum pot intra,totusi,in posesia acestui PV ?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Returnare produs ContSters42601 ContSters42601 Un inspector OPC solicta petentului a carei sesizare o avea in lucru sa-i incredinteze un telefon mbil pentru al duce el si reda agentului economic ... (vezi toată discuția)
Probleme de reziliere contract vodafone Champ Champ Buna, Povestea: Sunt client fidel Vodafone(Conex) din 2003, de asemenea si sotia mea are abonament Vodafone. In 22 mai anul curent am primit telefon de ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului alexandra carabelea alexandra carabelea buna ziua. mi-am cumparat in luna octombrie o pereche de cizme de la un magazin din Complexul Unirea. li s-a dezlipit talpa si m-am dus la magazin unde mi ... (vezi toată discuția)