avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema cu cartea funciara teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema cu cartea funciara teren

Buna ziua,

Bunicul meu a cumparat un teren in 1950(legea atunci nu permitea schimbare nume in carte funciara) si terenul a ramas pe numele celor care au vandut, respectiv 6 persoane, numai 1/7 este pe numele mamei mele.Impozitele am achitat la primarie din anul 1950 pana in prezent.Puteti sa ma ajutati cum putem sa trecem terenul integral in cartea funciara pe numele mamei mele?

Trebuie sa obtineti un titlu de proprietate pe tot terenul apoi inscriseti in cartea funciara .Incercati sa obtineti o hotarare judecatoreasca de uzucapiune cu mostenitorii celorlalte persoane inscrise in cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poae face? mostenire teren, dar o parte din el ocupat de case din perioada comunismului maria_R maria_R Buna ziua! Dupa decesul bunicului mama mea a mostenit un teren intravilan de 1,17 ha. Pt aceasta suprata detinea bunicul meu titlu de proprietate, dar de ... (vezi toată discuția)
Problema cu intabularea pe baza certificatului de mostenitor alina101 alina101 As dori sa stiu daca intabularea se poate face pe baza certificatului de mostenitorin urmatoarea situatie: Mama mea este mostenitoarea bunicilor mei din 1990 ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune gigelas gigelas Buna seara, Un teren cumparat in 1960 pe baza de chitanta de mana (o am in original). A fost cumparat de un bunic,ce a decedat in 1983. Terenul este lipit ... (vezi toată discuția)