avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Alergeri locale
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Alergeri locale

As dori sa stiu daca o persoana a participat la cursul de operator calculator in sectia de votare poate fi trecut pe lista de consilieri locali pentru alegerile locale 2016 din partea unui partid politic.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:52, 1 Martie 2016
A fi invatat operarea calculatoarelor electorale nu creeaza incompatibilitati cu a putea fi ales. Invatatura (stiinta) nu creeaza incompatibilitati. Daca ar fi faptic in acelasi timp operator calculatoare electorale si candidat ar putea fi incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta legea electorala ContSters69573 ContSters69573 X este cetăţean român, obţinând cetăţenia română prin acordare la cerere, în anul 1998. Este căsătorit cu A., persoană de cetăţenie română, ... (vezi toată discuția)
Alegerile locale 2008 Gheorghe Giura Gheorghe Giura Am dreptul sa fiu observator din partea unui partid politic, la sectia de votare, daca unchiul meu (fratele tatalui meu) este candidat pe lista de consilieri ... (vezi toată discuția)
Din comisia de votare pot face parte rude de gr. i sau ii cu candidatii de pe listele electorale? dolhanmaricica dolhanmaricica Buna ziua, Doresc sa ma imformez daca din comisia de votare pot face parte rude de gr.I-II cu candidatii de pe listele electorale(primari,consilieri ... (vezi toată discuția)