avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... OPC poate amenda un I.I pentru un produs oarecare ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

OPC poate amenda un I.I pentru un produs oarecare vandut de titularul acestuia ca persoana fizica prin intermediul unui anunt pe facebook fara ca produsul sa aibe nici un document care sa ateste legatura cu I.I-ul?

Buna ziua,
Intrebarea este urmatoarea: Pe ce se bazeaza comisarul OPC cand face invitatii la sediul OPC pentru un produs pe care tu l-ai vandut printrun anunt online gen olx, facebook etc . Un produs cumparat pentru uz personal dar pe care ai considerat sa il vinzi nefiindu-ti de folos . Intamplarea face ca tot tu persoana fizica care ai vandut acest produs sa ai o Intreprindere Individuala inregistrata pe nume. Clientul care a achizitionat acest produs desi ai modificat produsul conform cerintelor lui( ai facut un produs personalizat pentru acesta ) a depus o reclamatie la OPC . Cea ce este un mare semn de intrebare : Sa le dau registrul unic de control la vizita ce va urma la OPC ...sau sa nu le dau nimic ?

Alte discuții în legătură

Protectia vanzatorului de articole executate la comanda fata de returnarea abuziva a clientului Conrad Conrad Buna tuturor, Zilele urmatoare voi infiinta o intreprindere individuala in vederea comercializarii unor produse executate la comanda conform precizarilor si ... (vezi toată discuția)
Cum trimite opc-ul invitatie justme1p justme1p buna ziua. am si eu o intrebare. am primit un mail cu o invitatie la opc cum ca am o reclamatie. in mail este un document cu invitatia la sediul anpc insa mi ... (vezi toată discuția)
Termeni si conditii vanzare pe internet prin mica publicitate, facebook Conrad Conrad Buna tuturor, Zilele urmatoare voi infiinta o intreprindere individuala in vederea comercializarii unor produse executate la comanda conform precizarilor si ... (vezi toată discuția)