avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... conducere fara permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

conducere fara permis

buna seara as avea si eu o intrebare am avut permisul de conducere suspendat pentru acumulare de puncte,in ultima zii de suspendare mam urcat la volan nestiind ca acea zi era ultima zi de suspendare eu stiam k ultima zii find in urma cu o zi.am plecat cu masina undeva mai departe de Deva unde pe un pod am fost oprit de un echipaj de politie ,incercand sa opresc masina am ramas fara frane si am intrat in masina de politie.am fost dus la politie iar a doua zi am fost la acr cu masina ptr verificare de frane unde mi sa spus k am ramas fara frane pe toate rotile adica 0 frane.problema este urmatoarea nu am mai fost chemat din 2014 si nu mai stiu nimic.dupa cat timp se claseaza cazu
Cel mai recent răspuns: georgeotvos , utilizator 21:21, 1 Martie 2016
De ce considerati ca trebuie sa se dispuna clasarea?
Da, greu de spus daca se va clasa cazul...

Mai degraba raspunsul ar fi negativ.
Daca nu ati fi avut probleme cu franele si nu ati fi lovit masina politiei ar fi fost sanse sa se ajunga la o renuntare la urmarirea penala.

Ar fi bine sa incercati sa urgentati solutionarea cazului pentru ca in caz contrar riscati o condamnare care tind sa o cred inevitabila.
Daca acum poate ati mai avea o mica sansa ulterior, dupa noua lege, nu cred ca veti mai avea sanse daca ar ajunge toate dosarele la judecator.
dosarul e la judecator de 2 ani si nu stiu nimic de dosar
Daca ati fi fost trimis in judecata, nu dura judecata 2 ani si oricum erati citat, dosarul dvs cred ca este in faza de urmarire penala si cred ca ar trebui sa va interesati de stadiul cercetarilor la organul de urmarire penala.
Da, nici eu nu cred ca este la judecator dosarul.

Daca ajungea la judecator erati deja condamnat si daca ati fi fost judecat in lipsa e posibil sa fi fost deja dupa gratii.

Aveti grija sa va prezentati la proces ca nu este de joaca daca iubiti libertatea.

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul suspendat costachegoga costachegoga Bună ziua, În anul 2015 octombrie, am circulat cu mașina neînmatriculată, drept ptr care mi sa întocmit dosar penal, și mi sa reținut carnetul fără ... (vezi toată discuția)
Plangere penala conf. art.378,alin.1,lit.c vevemary vevemary Buna ziua, Vroiam sa stiu daca am vre-o sansa in urma unei plangeri penale pentru neplata pensiei de intretinere impotriva tatalui care este plecat cu viza ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat 5k1p 5k1p Sunt cercetat pentru complicitate la furt calificat conform articolului 26 raportat la art. 208 al. 1 si 4, art 209 alin 1 lit a, e , g, si i din codul penal ... (vezi toată discuția)