avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... examen dobandire calitate de notar stagiar
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

examen dobandire calitate de notar stagiar

Salut.
Stie cineva daca s-a stabilit data examenului si nr de locuri pentru a deveni notar stagiar Bucuresti? Site-urile lor sunt atat de ambigue si "closed for the large public" incat mi-a fost aproape imposibil sa gasesc ceva. As fi intrebat notarul unde ar trebui sa fac practica, dar ma lamuresc unde se va intampla asta (sau daca se va intampla anul asta) abia peste 1-2 saptamani. Stim cu totii cat de greu este sa gasesti. Pana atunci, daca stiti voi ceva, pls help. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:27, 23 August 2009
Singura posibilitate de informare este site-ul Camerei Notarilor Publici
Va sugerez sa va duceti personal la Camera Notarilor pentru a pune toate intrebarile. Altfel veti ramane total nelamurit.
Examenul este pe data de 5 septembrie!
mirceaenache a scris:

Salut.
Stie cineva daca s-a stabilit data examenului si nr de locuri pentru a deveni notar stagiar Bucuresti? Site-urile lor sunt atat de ambigue si "closed for the large public" incat mi-a fost aproape imposibil sa gasesc ceva. As fi intrebat notarul unde ar trebui sa fac practica, dar ma lamuresc unde se va intampla asta (sau daca se va intampla anul asta) abia peste 1-2 saptamani. Stim cu totii cat de greu este sa gasesti. Pana atunci, daca stiti voi ceva, pls help. Multumesc

gasiti aici detalii
[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi poate explica cineva o procedura bm2 bm2 Buna , Mi-ar placea sa devin notar am vazut ca sunt 2 modalitati 1 fie lucrez 6 ani intro functie juridica si pe urma dau fie devin notar stagiar.Eu acuma ... (vezi toată discuția)
Examen admitere ca notar stagiar 2013 Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Are cineva idee cum se va desfasura examenul pentru obtinerea calitatii de notar stagiar anul acesta?? Am inteles ca s-a schimabat legea notarilor ... (vezi toată discuția)
Cum devin notar? anyana61 anyana61 buna ziua! stie cineva daca pot sa sustin examenul pt notari stagiari daca NU sunt angajata in cadrul unui birou notarial? am doar 9 luni de experienta ca si ... (vezi toată discuția)