avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legea antifumat si petrecerile private la restaurant
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legea antifumat si petrecerile private la restaurant

Buna seara.
As dori sa stiu daca, dupa data de 17.03, daca se închireaza un restaurant, fiind petrecere privata, se poate fuma sau este ilegal ?

Alte discuții în legătură

Fumatul in cadrul unei petreceri private Acxel Acxel Salutari! Doresc sa organizez o petrecere privata intr-un club, unde sa se poate fuma, dar sa fie prezent si un bar de unde poti cumpara bauturi. Usile vor fi ... (vezi toată discuția)
Autorizatie restaurant fara acordul vecinului utilizatorstefan utilizatorstefan Buna ziua, In imobilul in care locuiesc functioneaza un restaurant. As dori sa stiu care este procedura de anulare a autorizatiei de functionare, in cazul in ... (vezi toată discuția)
Legea antifumat - spatiu inchiriat pentru nunta Florentina04 Florentina04 Buna ziua, Avem programata nunta in iunie, nelamurirea mea este daca se poate fuma in incinta salii inchiriate de noi pentru eveniment. Din lege nu mi-e ... (vezi toată discuția)