avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea antifumat - spatiu inchiriat pentru nunta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea antifumat - spatiu inchiriat pentru nunta

Buna ziua,

Avem programata nunta in iunie, nelamurirea mea este daca se poate fuma in incinta salii inchiriate de noi pentru eveniment. Din lege nu mi-e clar, daca spatiul este inchiriat si petrecerea este privata, mai exista vreo problema?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:23, 23 Martie 2016
Legea este clara ,nu se poate fuma in unitate publica
Se poate fuma in unitatea respectiva,numai daca este amenajat spatiu special

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal? Angheluta Angheluta Buna seara!Va rog,mult sa ma lamuriti cu o problema! Lucrez la o firma privata iar noul director general de o saptamina a desfiintat locurile special amenajate ... (vezi toată discuția)
Legislatie organizare evenimente, concerte nicoaurelian nicoaurelian Buna ziua. As dori sa stiu daca in legatura cu organizarea de evenimente culturale in incinte private (nu spatii publice) exista o lege sau hotarare de ... (vezi toată discuția)
Local cu spatiu pentru fumatori. se poate? cum? Sonnelion Sonnelion Buna ziua. As dori sa aflu daca legislatia mai permite deschiderea localurilor in care se poate fuma si in ce conditii. Acum ceva timp am fost pe la mall-ul ... (vezi toată discuția)