avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Model notificare reziliere contract de rezervare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Model notificare reziliere contract de rezervare apartament

Buna,

Va rog sa ma ajutati cu un sfat privind formatul unei notificari: pe scurt, am incheiat un contract de rezervare apartament cu un dezvoltator. Contractul prevede returnarea c-valorii rezervarii indiferent care parte se razgandeste, doar ca, daca se razgandeste cumparatorul banii se returneaza dupa vanzarea apartamentului catre un alt cumparator.
Sunt in situatia in care, din varii motive, eu, in calitate de cumparator ma razgandesc si doresc primirea c-valorii rezervarii.
E de ajuns daca intocmesc o notificare pe modelul:

Catre: .....
NOTIFICARE
Subsemnatul...domiciliat in...doresc sa reziliez contractul x/ .... Ca urmare a rezilierii si conform art y [din contract] va rog sa imi rambursati contravaloarea sumei de .... lei (...eur) achitata in data de....
Contul in care se va face rambursarea este....

Data, Semnatura

Si...e de ajuns daca trimit prin posta, cu confirmare de primire? Sau trebuie sa ne vedem fata in fata?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Precontract vanzare apartament ContSters26766 ContSters26766 Am incheiat la notar un precontract de vanzare pentru un apartament intr-o constructie noua pe care am construit-o anul trecut. Am primit avans 10000 EUR ... (vezi toată discuția)
Rezilierea unui contract-recuperarea avansului selkirkitten selkirkitten In primul rand sper ca nu am incadrat gresit acest subiect, cunostintele mele juridice nu sunt foarte solide, aici am considerat ca se potriveste. Am ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa rezervare apartament alex7887 alex7887 Buna ziua, Imi cer scuze daca repet intrebarea din alta rubrica (am facut tot posibilul sa gasesc un raspuns pentru problema mea). Daca am platit o suma ... (vezi toată discuția)