avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Stergere amenda penala din cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Stergere amenda penala din cazier

Buna ziua,
Fratele meu a primit cu ani în urmă o amenda penala, pe care a plătit-o.
Acum ar dori să se inscrie la școala de agenți poliție însă, daca mai în evidențele poliției acea amendă penală, nu va putea.
Există vreo modalitate de ștergere din evidențele poliției a amenzii penale?
Menționez că fratele meu a mai incercat prin 2005 să dea examen de școala de agenți poliție, si-a scos cazierul, în cazier nu era menționată amenda penala, a ajuns până la proba scrisă, dar a afost nevoit să se retragă din cauza acelei amenzi.
Vă mulțumesc !
Si acum o sa fie la fel, la ei o sa apara mereu acea amenda.
Multumesc!
care este legea asta, in baza careia la ei ramane totul sau in baza cnp-ului,e constitutional?! multumesc anticipat!!!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea privind cazierul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier anca33a anca33a buna ziua daca sunt amenzi neplatite se elibereaza cazierul? multumesc (vezi toată discuția)
Amenda administrativa! Madalin. Madalin. In urma cu un an si jumatate am fost pus intr-o situatie neplacuta,din cauza unei urgente medicale a trebuit sa conduc cu permisul de conducere retinut pe 30 ... (vezi toată discuția)
amenda administrativa-reabilitarea de drept? IonutGheorgheLad IonutGheorgheLad Buna ziua! Am si eu o problema, in data de 01.10.2013 am fost scos de sub urmarire penala conform art.18^1 CP si mi sa aplicat amenda administrativa in ... (vezi toată discuția)