avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procedura iesire din tara cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procedura iesire din tara cu minor

buna ziua
as vrea sa stiu ce alternaiva are o mama divortata pentru a iesi cu copilul minor din tara fara a avea acordul tatalui din 3 in 3 luni la notar.
nu se pune problema ca tatal nu iar da acordul, mama si copilul locuiesc in UK mama munceste acolo iar copilul este inscris la scoala, au rezidenta iar cand vin in tara pentru un week-end sau o saptamana nu ar mai pierde cate o zi sa mearga la notar
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 17:30, 2 Martie 2016
Buna ziua,
Ar trebui ca acordul sa fie dat pentru o perioada mai lunga de 3 luni.
Discutati cu fostul sot si notarul.
Actiune in instanta pentru stabilirea locuintei. Ar cam trebui in UK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nascut dupa divort uffhffghvg uffhffghvg Salutări la toată lumea. As avea si eu nevoie de un sfat ca nu prea stiu de unde si cum sa incep. Împreună cu iubita mea am facut un copil. Acum are 5 luni ... (vezi toată discuția)
Suplinire acord cand domiciliul e in strainatate Deia14 Deia14 Buna ziua, se da urmatoarea speta : parintii divorteaza in 2016, autoritate parinteasca comuna si domiciliul la mama pentru minor. Tatal se muta in alta tara, ... (vezi toată discuția)
Refuz acord de iesire din tara cand e programul de vizitare, consecinte wakeupdolores wakeupdolores Daca mama copilului doreste sa plece cu copilul din tara cand este programul copilului cu mine pot sa refuz?? Eu am un program de doua dati pe luna (de sambata ... (vezi toată discuția)