avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnarea situatiilor financiare de catre un expert ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnarea situatiilor financiare de catre un expert contabil

Buna ziua,

As dori sa stiu daca in cazul in care asociatul unic al unei societati este expert contabil, acesta mai poate semna situatiile financiare.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 08:55, 3 Martie 2016
Fiind asociat unic este si administratorul firmei. Daca acesta este expert contabil activ(inregistrat la CECCAR si in Tabloul expertilor contabili si contabililor autorizati)poate semna situatiile financiare(si pe stanga si pe dreapta) ca persoana fizica autorizata membra CECCAR si ca administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine semneaza declaratiile ? alina240 alina240 Buna ziua, As dori sa intreb ceva legat de declaratii. Detin o firma, SRL si am contract cu o firma de contabilitate, contabilul are calitatea de expert ... (vezi toată discuția)
Firme contabilitate Cosmin C Cosmin C Buna ziua, As dori sa stiu ce avize sunt necesare si care este procedura care trebuie urmata pentru ca o firma sa poata tine contabilitatea unei alte ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)