avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de vechime in munca

De unde pot solicita o adeverinta de vechime,daca firma unde am lucrat nu mai exista si a functionat in alt judet decat in cel care locuiesc eu? o pot solicita de la ITM-ul din judetul in care locuiesc sau de la ITM-ul din judetul in care a functionat firma?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:20, 3 Martie 2016
Daca perioada este cuprinsa intre anii 1990 si 01.01.2011 , atunci o puteti solicita direct de la ITM

Daca perioada este anterioara anului 1990 , va puteti adresa Arhivei Nationale - Directia Judeteana in raza careia a avut sediul angajatorul respective.

Dupa 01.01.2011, o solicitati de la angajator , iar in cazul in care acesta nu mai exista de la lichidatorul judiciar sau de la detinatorii legali ai arhivei.
ITM-ul va poate elibera doar un extras REVISAL dupa aceasta perioada.

Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de salarizare de la societate desfiintata in 2011 silviu1958 silviu1958 Cum se poate obtine o adeverinta de salarizare de la o societate desfiintata in 2011 ? (vezi toată discuția)
Obtinere adeverinte de vechime de la locurile de munca danut cazacu danut cazacu Buna dimineata,Arhivele Nationale pot elibera,la cerere,adeverinte de vechime pentru fostele locuri de munca,in cazul cand acestea nu se pot obtine de la ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime în muncă Nicoleta890 Nicoleta890 Buna ziua Pentru o adeverință de vechime în muncă unde ma pot adresa pt eliberarare? (vezi toată discuția)