avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta de salarizare de la societate desfiintata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta de salarizare de la societate desfiintata in 2011

Cum se poate obtine o adeverinta de salarizare de la o societate desfiintata in 2011 ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 9 Martie 2016
In acest caz, va adresati ITM-ului.
ITM-ul nu elibereaza adeverinte de vechime decat pentru perioadele cuprinse intre 1990 si 01.01.2011,in situatia in care angajatorul s-a inregistrat la ITM, conform prevederilor legale in materie.

Dupa 01.01.2011, ITM-ul poate elibera doar extras REVISAL.
Extrasul REVISAL se poate folosi in locul adeverintei de salarizare pentru somaj sau pensie ?
Nu se poate folosi la pensie sau la somaj, asa ceva.

In situatia in care angajatorul nu mai exista ,va puteti adresa lichidatorului judiciar sau detinatorului legal a arhivei acestuia ori Direcţiei Judeţene a Arhivelor Naţionale in raza careia fostul angajator a avut sediul social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime in munca mihaela david mihaela david De unde pot solicita o adeverinta de vechime,daca firma unde am lucrat nu mai exista si a functionat in alt judet decat in cel care locuiesc eu? o pot solicita ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot afla unde este cartea mea de munca, in situația ... puicanila puicanila Buna ziua, cum pot afla unde este cartea mea de munca, in situația in care firma care a rătăcit-o s-a desființat? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Firma in faliment Anderei G Anderei G Firma la care am lucrat avea sediul in alt oras cu punct de lucru in iasi. Eu mi-am dat demisia cu 2 ani inainte de a intra firma in faliment. La acel moment ... (vezi toată discuția)