avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plata anticipata leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plata anticipata leasing

Buna seara
Am o problema legata de un leasing: in septembrie 2007 am luat o masina in leasing, in ianuarie 2009 ne-a fost luata pt neplata ratelor, am platiti taxe peste taxe, din nou avans in luna martie, s-a facut un alt contract (care inca nu ne-a venit) si acum vrem sa platim anticipat. In contractul din 2007 scrie ca se percepe un comision de 3% pt plata anticipata in primii doi ani. Am vorbit cu cei de la leasing si ne-au spus ca se poate sa platim,ca nu-stiu-cum vor trece ratele pe contractul vechi, azi am platit cam 90% din valoarea totala ramasa urmand sa achitam diferenta cand se vor emite facturile si amprimit adineaori un mail in care mi se spune ca nu se poate plati anticipat ca legea leasingului nu da voie sa se plateasca mai repede de 12 luni. Acum eu ce fac, chiar nu se poate? Eu vreau sa ma scap odata de chestia asta ca am platit destule penalizari. Cum sa procedez?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: termo , utilizator 21:17, 5 August 2009
Ati semnat un alt contract de leasing sau a ramas in vigoare tot cel vechi din septembrie 2007?
Am semnat un alt contract care inca nu ne-a venit.
Sa inteleg ca nu am nici o sansa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizari polita casco - leasing nicmar82 nicmar82 Am primit o factura de penalitati la polita casco in valoare de 2000 lei pentru ca nu am mai platit polita casco. Factura de penalitati a fost emisa dupa 1 an ... (vezi toată discuția)
Am fost inselati de o firma de taxi Flori.Dida Flori.Dida Buna seara!Problema mea este urmatoarea:am lucrat ca operator-dispecer la o firma de taxi in perioada 2006-2008.Prietenul meu,stabilind o relatie buna cu ... (vezi toată discuția)