avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Refuz recunoastere participare Simpozion ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Refuz recunoastere participare Simpozion International, Revista Educationala

Buna ziua, astazi cei de la ISJ nu au vrut sa-mi recunoasca articolele publicate in revista Orizont Didactic/Revista Educationala pe motiv ca nu e de specialitate....eu nu stiu sa existe reviste pt fiecare specialitate...engleza, de exemplu. Cum pot combate aceasta afirmatie a doamnei inspector?

Un alt refuz se indreapta asupra simpozioanelor internationale care cica...nu sunt internationale pentru ca nu au straini in colectivul stiintific....cine le da avizul institutiilor pentru organizarea simpozioanelor? Ministerul, nu? Daca au avizul...scrie International pe formularul de inscriere...cum nu e? Aici cum imi pot apara drepturile?
Multumesc .

Alte discuții în legătură

Unde pot face reclamatie impotriva isj Malek Malek Buna ziua, particip la sesiunea de restrangere si inspectoratul refuza sa-mi ia in considerare urmatoarele activitati/documente care au punctaj: - diplome ... (vezi toată discuția)
Cedare drepturi de autor revistă științifică cristingh cristingh Bună ziua, Aș dori să vă expun o situație și să mă ajutați, dacă este posibil, cu indicarea unor norme juridice care o reglementează, dacă se ... (vezi toată discuția)
Este legal ca un elev sa fie obligat sa invete la scoala dupa o carte care nu e avizata de minister? ziarediverse ziarediverse E legal sa fi obligat sa inveti la scoala o limba straina ( franceza , engleza , germana ) dupa o carte care nu e avizata de minister , fara vreo traducere ... (vezi toată discuția)