avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Unde pot face reclamatie impotriva ISJ
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Unde pot face reclamatie impotriva ISJ

Buna ziua, particip la sesiunea de restrangere si inspectoratul refuza sa-mi ia in considerare urmatoarele activitati/documente care au punctaj:
- diplome participare simpozion ( am participat la simpozioane si am diplome stampilate si semnate dar mi s-a spus...citez " De unde stiu eu ca nu le-ai facut tu?
- carti de specialitate format CD...in legatura cu acestea mi s-a spus ca nu se iau in considerare desi....sunt carti cu ISBN dat de Biblioteca Nationala iar in metodologie se cer...carti cu ISBN...fara a fi mentionat strict un format anume
- articole publicate intr-o revista educationala....aici mi s-a spus ca revista cu pricina nu e buna...desi e din domeniu, doar astfel de articole are...
Va rog mult sa-mi spuneti unde ma pot adresa pentru o reclamatie in aceste conditii pentru ca este bataie de joc la adresa cadrelor didactice.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Malek , utilizator 19:37, 2 Martie 2016
Malek a scris:

Buna ziua, particip la sesiunea de restrangere si inspectoratul refuza sa-mi ia in considerare urmatoarele activitati/documente care au punctaj:
- diplome participare simpozion ( am participat la simpozioane si am diplome stampilate si semnate dar mi s-a spus...citez " De unde stiu eu ca nu le-ai facut tu?
- carti de specialitate format CD...in legatura cu acestea mi s-a spus ca nu se iau in considerare desi....sunt carti cu ISBN dat de Biblioteca Nationala iar in metodologie se cer...carti cu ISBN...fara a fi mentionat strict un format anume
- articole publicate intr-o revista educationala....aici mi s-a spus ca revista cu pricina nu e buna...desi e din domeniu, doar astfel de articole are...
Va rog mult sa-mi spuneti unde ma pot adresa pentru o reclamatie in aceste conditii pentru ca este bataie de joc la adresa cadrelor didactice.
Va multumesc.

......... fiecare structura ale institutiilor au un departament si o comisie pentru sanctionarea disciplinara in munca a celor care comit greseli de diferite genuri, depuneti plangerea acolo, vedeti raspunsul primit in scris, dupa care contactati un Avocat ori Jurist si vedeti ce puteti face mai departe. Acesta sa fie primul pas este important. Succes
Ultima modificare: Miercuri, 2 Martie 2016
Attila János Szűcs , Alte profesii
O reclamatie impotriva ISJ....la ISJ? Un lup face parte dintr-o haita...deci mai mult ca sigur nu rezolv nimic. Am sa o fac, oricum ar fi.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor tonita corina tonita corina Buna seara,as dori sa stiu si eu in legatura cu drepturile de autor ,ce beneficii pot avea de pe urma lor,cui trebuie sa ma adresez in cazul in care am ... (vezi toată discuția)
Încălcarea dreptului de propietate intelectuală Antik Antik Mă confrunt cu următoarea situație Am elaborat și publicat în mod independent mai multe lucrări de specialitate și le-am încărcat pe diferite ... (vezi toată discuția)
Nu pot sa-mi recuperez diploma de bacalaureat dianaSi85 dianaSi85 problema mea este urmatoarea: sunt inscrisa la o facultate (de zi) de drept specializare Administratie Publica,unde mi-am depus toate actele in original si am ... (vezi toată discuția)