avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... drepturi de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

drepturi de autor

Buna seara,as dori sa stiu si eu in legatura cu drepturile de autor ,ce beneficii pot avea de pe urma lor,cui trebuie sa ma adresez in cazul in care am publicatii cu ISSN si ISBN ,obtinute la diverse simpozioane si conferinte nationale si internationale ,premii I la concursuri nationale scolare,caci sunt profesor ,detin si o mentiune internationala la un concurs scolar international de reviste scolare,deci,daca exista anumite avantaje din drepturile de autor cu cine trebuie sa iau legatura pentru a obtine aceste drepturi de autor obtinute din ceea ce am precizat ?Multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:23, 9 Septembrie 2018
De regulă atunci când participați la concursuri cesionați drepturile de autor. Contrar, nu s-ar mai organiza nici un concurs. Verificați, totuși
Buna ziua,va multumesc frumos pentru raspuns,insa am cautat pe net informatii in legatura cu notiunea de cesionare a dreptului de autor,dar imi sunt neclare unele aspecte,sub o alta forma de exprimare imi puteti raspunde ,in asa fel incat sa inteleg esentialul care ma intereseaza in legatura cu problema formulata de mine?Va multumesc frumos pentru raspunsul dvs si va doresc o zi binecuvantata de Dumnezeu.
Dacă aveți posibilitatea să descrieți situația, precum și ce doriți, vom putea răspunde mai detaliat.
Va multumesc pentru oportunitatea oferita de a prezenta situatia.Din cate am inteles ,din ce am citit ,eu in urma participarii la acele concursuri am cesionat drepturi de autor,eu inteleg ca vrand,nevrand am fost pusa in situatia de a incheia un contract de cesiune ca si o formalitate in urma participarii la acele concursuri si simpozioane ,conferinte ,caci eu faptic .nu am semnat nimic ,nici un contract de cesiune,el fiind rezultatul participarii mele acolo unde am precizat,ASTA AM INTELES EU DIN CE AM STUDIAT .Problema este daca pot fi remunerata in vreun fel cu aceste articole si de catre cine ?Va multumesc inca o data pt raspunsul dvs ,o zi cu binecuvantari divine ,va doresc.
Anumite obligatii reies din conditiile generale/termenii de serviciu ale unor astfel de actiuni.

Alte discuții în legătură

Bună seara, un ong premiază elevii cu rezultate bune la învățătură ... alexgherasim alexgherasim Bună seara, Un ONG premiază elevii cu rezultate bune la învățătură și la olimpiade cu o anumită sumă de bani.Selecția celor care primesc premiile ... (vezi toată discuția)
Autorizatii publicare revista NadinaCrisan NadinaCrisan Buna , Doresc sa lansez o revista al carei nume coincide cu un prum care se comercializeza si la noi ? Este posibil? Care sunt pasii? Pentru ce e necesar ... (vezi toată discuția)
Drept de autor pentru poezii proprii. unde ma adresez pentru publicarea poeziilor? ContSters254934 ContSters254934 Bună seara! Sunt un tânăr de 25 de ani și am scris o sumedenie de poezii care s-ar preta a fi publicate într-un volum. Sunt poezii proprii, scrise de ... (vezi toată discuția)