Buna seara,as dori sa stiu si eu in legatura cu drepturile de autor ,ce beneficii pot avea de pe urma lor,cui trebuie sa ma adresez in cazul in care am publicatii cu ISSN si ISBN ,obtinute la diverse simpozioane si conferinte nationale si internationale ,premii I la concursuri nationale scolare,caci sunt profesor ,detin si o mentiune internationala la un concurs scolar international de reviste scolare,deci,daca exista anumite avantaje din drepturile de autor cu cine trebuie sa iau legatura pentru a obtine aceste drepturi de autor obtinute din ceea ce am precizat ?Multumesc frumos pentru raspuns.
Buna ziua,va multumesc frumos pentru raspuns,insa am cautat pe net informatii in legatura cu notiunea de cesionare a dreptului de autor,dar imi sunt neclare unele aspecte,sub o alta forma de exprimare imi puteti raspunde ,in asa fel incat sa inteleg esentialul care ma intereseaza in legatura cu problema formulata de mine?Va multumesc frumos pentru raspunsul dvs si va doresc o zi binecuvantata de Dumnezeu.
Va multumesc pentru oportunitatea oferita de a prezenta situatia.Din cate am inteles ,din ce am citit ,eu in urma participarii la acele concursuri am cesionat drepturi de autor,eu inteleg ca vrand,nevrand am fost pusa in situatia de a incheia un contract de cesiune ca si o formalitate in urma participarii la acele concursuri si simpozioane ,conferinte ,caci eu faptic .nu am semnat nimic ,nici un contract de cesiune,el fiind rezultatul participarii mele acolo unde am precizat,ASTA AM INTELES EU DIN CE AM STUDIAT .Problema este daca pot fi remunerata in vreun fel cu aceste articole si de catre cine ?Va multumesc inca o data pt raspunsul dvs ,o zi cu binecuvantari divine ,va doresc.