Buna ,
Doresc sa lansez o revista al carei nume coincide cu un prum care se comercializeza si la noi ?
Este posibil?
Care sunt pasii?
Pentru ce e necesar dreptul de autor in cazul unei reviste?
Din prezentarea ( exprimarea ) cazului NU inteleg prea multe ......... '' coincide cu un prum ''' >????
# 1. Orice publicatie ( ziar / revista ) are nevoie de UN NUME care se inregistreaza la O.S.I.M ( Oficiul de Stat pt. Inventii si Marci ) in vederea PROTEJARII !!!
# 2 . Indiferent de tipul publicatiei ( hartie / on-line < internet > ) si de perioada de aparitie ( saptamanal / bilunar / lunar ..... ) aveti nevoie de COD >> ISSN ( International Standard Serial Number ) >> un fel de CNP pt. PUBLICATII ( ziare / reviste ) !!!! ISBN -ul este DOAR pt . CARTI !!!
# 3. Din cate stiu codurile ISSN / ISBN se obtin de la Biblioteca Nationala !!!
# .4 Dreptul de Autor >>> se plateste pt. ORICE lucrare ( poza , articol, desen, schita .......... ) catre AUTORUL materialului !!!
Caz ( Ipoteza ) : EU am un articol '' INteresant "" care prin publicarea in Revista DVS >>>> sa aduca PRofit !!! Poate am niste poze '' fierbinti '' cu un Vip , politician ...... etc .......... negociem pretul .>> Dvs platiti >>>> Eu va dau dreptul prin contract sa folositi / publicati >>> pozele , articolul ....... etc >>
Se SPUNE ca DVs a-ti achitat Un Drept de AUTOR !!!
Infiintare revista
ares_edy
In primul rand Buna Ziua!
Am o mare nelamurire in ceea ce priveste inregistrarea numelui unei reviste
Am infiintat un SRL cu dom de activitate specific ... (vezi toată discuția)