avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare ziar/revista
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare ziar/revista

Cine ma poate ajuta cu ceva informatii legate de infiintarea unui ziar sau a unei reviste? (in sensul ca as vrea sa stiu ce autorizatii am nevoie si ce alte demersuri trebuie facute) . Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 17 Aprilie 2011
Nimic special. Va trebuie o firma - editura. Si pentru publicatie un ISSN de la Biblioteca Nationala. (adica International Standard Serial Number - se obtine pe loc in momentul in care primul numar al publicatiei e sub tipar.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2008
romascanu, moderator
Un ziar LOCAL cu un tiraj mic, se poate infiinta si pe Intreprindere Indiviuala sau am nevoie de SRL?
Da, se poate infiinta si pe o întreprindere individuala . Cod CAEN 5813 - Activitati de editare a ziarelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revista sau ziar - care e procedura de a le infiinta? Creatza92 Creatza92 Ce pasi trebuie urmati pentru infiintarea unei reviste sau a unui ziar in mod legal? PS: Nu este vorba de o revista sau un ziar online, ci de o revista sau ... (vezi toată discuția)
Infiintare revista ares_edy ares_edy In primul rand Buna Ziua! Am o mare nelamurire in ceea ce priveste inregistrarea numelui unei reviste Am infiintat un SRL cu dom de activitate specific ... (vezi toată discuția)
Documente necesare infintare ziar local danielbox4 danielbox4 Buna seara. Daca vreau sa infintez un ziar local gratuit / lunar, tiraj 1000 buc, max. 8 pagini distributie gratuita, totul finantat din fonduri ... (vezi toată discuția)