avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce fel de contract am nevoie ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce fel de contract am nevoie ?

Buna,
As dori sa stiu ce tip de contract trebuie sa folosesc ca firma privata in vederea incheiereii unei colaborari cu persoane fizice. Aceste persoane fizice sunt de fapt pe post de vanzari, ei avand un comision lunar pe baza vanzarilor. De fapt este foarte asemanator cu sistemul Avon, Oriflame.
Ma intereseaza termenul legal in care se poate desfasura asa ceva , si eventual modele de cotract.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 22:01, 5 August 2009
Puteti folosi contracte de comision....
[ link extern ]
B-)
Sau contractul de mandat comercial.
Mihail a scris:

Sau contractul de mandat comercial.

Intr-adevar...se pot folosi si contracte de mandat comercial
[ link extern ]
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa vs. pf breman breman As dori sa stiu ce tip de contract trebuie sa folosesc ca PFA in vederea incheiereii unei colaborari cu persoane fizice. Aceste persoane fizice sunt de fapt ... (vezi toată discuția)
Venit suplimentar pentru o mama aflata in concediu de crestere copil cristie_ana cristie_ana exista vreo situatie in care o mama in concediul de crestere copil poate realiza venit suplimentar legal (fara a afecta indemnizatia)? ce tip de contract? ... (vezi toată discuția)
Se aproba ccc daca persoana este si salariata si are si alte venituri? NICOLETA VALI NICOLETA VALI Ma intereseaza daca am un angajat care doreste sa intre in concediu paternal, dar el este si persoana fizica (nu e autorizata adica PFA) platitoare de TVA, ... (vezi toată discuția)