avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sesizare inspectorat in constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sesizare inspectorat in constructii

Buna ziua. Vecinul meu care are casa lipita de a mea si-a demolat mai demult o parte din acoperis si apoi nu a mai continuat cu lucrarile. In consecinta a ramas zidul casei lui aproape lipit de al meu si ploua si ninge intre pereti, asa ca, strada fiind in urcare, toata apa se infiltreaza intre pereti si peretii mei incep sa mucegaiasca, sa crape si aerul in casa este de nerespirat. Am facut sesizare la primarie si nimic. De trei ani de zile il rog sa darame perete acela in asa fel incat sa patrunda soarele la zidul casei mele dar nu vrea sa faca nimic. Intrebarea mea este in baza carei legi pot sa il informez ca este obligat sa faca ceva in sensul asta? Pune in pericol sanatatea copilului meu si a mea si eu nu pot intra la el in curte sa imi repar casa! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns sau sa ma indrumati unde pot sa mai fac sesizari. Nu vreau sa il dau in judecata, vreau doar sa faca loc sa intre soarele ca sa mi se uste casa.
multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. am ... Adelaina Adelaina Buna ziua. Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns. Am mostenit o casa care avea pe peretele din spatele casei o casuta, proprietatea altcuiva. ... (vezi toată discuția)
O constructie improvizata la vecini imi deterioreaza peretele casei. CristinaCIC CristinaCIC Buna ziua In spatele casei mele, vecinii au o baraca veche, lipita de peretele casei mele. In urma zapezilor si a ploilor peretele casei mele este ud, ca si ... (vezi toată discuția)
Casa comuna, una cu risc de a se darama theolina theolina Buna seara! Este prima oaracand scriu pe acest forum, dar am mai multe probleme si nu stiu cum sa le rezolv sau macar sa le atenuez. 1.Tocmai am cumparat un ... (vezi toată discuția)