avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... incalcare de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

incalcare de proprietate

As dori sa intreb ce trebuie facut in cazul familiei mele,care poseda act de proprietate pe locul in care este amplasata casa plus anexele ei si o parte de aproximativ 7 ari a fost ocupata abuziv de catre un vecin,care a facut o constructie pe o suprafata de circa 20 de ari(aici incluzând si cei aproximativ cei 7 ari din terenul nostru)? Aceasta bucata de pamant a familiei noastre e ocupata abuziv de circa 22 de ani si am descoperit-o abia recent( As dori sa specific,constructia a fost realizata de catre fiul proprietarei,neavand cu siguranta nici un act de constructie oficial(neavând cum, pentru ca o parte din acel teren pe care s-a contruit,apartinea familiei mele, chiar proprietara a fost martora la cumpararea acelui teren). Spuneti-mi va rog ce cai de atac exista sau de solutionare a acestei probleme?...O zi buna!

Alte discuții în legătură

Intabulare nelucotos nelucotos Buna, problema mea e urmatoarea... detin o bucata de teren de circa 13 ari, terenul este de la primarie l-am ocupat cu aprobarea primariei din anul 1992,dar ... (vezi toată discuția)
Suprapunere intabulare bazilutu bazilutu In anul 1996 am cumparat o suprafata de teren de 13 ari de la o persoana care avea titlu de proprietate pe terenul respectiv iar vanzarea s-a facut prin ... (vezi toată discuția)
In ce circumstante se poate declara nulitatea unui titlu de proprietate sau anularea acestuia? hancavasile2000 hancavasile2000 Familia mea are titlu pe un teren de 18 arii intravilan loc pe care avem si locuinta. Acum 3 ani o persoana care aveea un teren tot intravilan de suprafata mai ... (vezi toată discuția)