In anul 1996 am cumparat o suprafata de teren de 13 ari de la o persoana care avea titlu de proprietate pe terenul respectiv iar vanzarea s-a facut prin notariat.La vremea respectiva pamantul era ocupat de o societate de stat deci stiam ca urmeaza un proces lung si anevoios pentru punere in posesie.
Dupa 7 ani si o groaza de procese castig prosesul prin sentinta definitiva irev.
In 2015 vreau sa vand terenul dar aflu ca terenul nu imi mai apartine,are alt proprietar.Apoi aflu ca societatea respectiva CARE A PIERDUT PROCESUL se intabuleaza cu bucata de teren respectiva in 2006 peste intabularea mea si in 2014 bucata de teren este vanduta prin licitatie publica si acum are alt stapan.
Interbarea mea este cum pot intra in posesia terenului inapoi si pe cine chem in instanta?Cum a reusit sa se intabuleze peste mine si cum au"" ÜITAT"" ca pamantul nu le apartine dupa un proces de 7 ani?MULTUMESC
Ati cerut intabularea actului autentic semnat la notariat?Posesia este notiune diferita de proprietate.Aveti incheiere de intabulare in urma autentificarii din 1996?
Nu cred ca este facuta incheierea de intabulara,deoarece in 1996 nimeni nu facea asa ceva dar cert este ca parcela era intabulata la cf in momentul in care respectiva societate s-a intabulat abuziv sau printr-o greseala a celor de la cadastru
Reintabulare ?
mia26maria
Am o problema la care sper ca ma puteti ajuta: am intabulat casa unde stau plus terenul de 10 ari, ce erau pe titlul de proprietate al tatalui meu (decedat), ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren
cfilip20
Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Mama mea detine o parcela de pamant care contine 8 ari teren intravilan care a fost cumparat pe baza unui contract de ... (vezi toată discuția)