avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... nerecunoasterea grupei a IIa de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

nerecunoasterea grupei a IIa de munca

buna ziua . in data de 24 nov 2015 am depus dosarul de pensie al mamei mele. in luna februarie a venit si mult asteptatul raspuns care insa ne-a socat. mamei mele nu i-au fost recunoscuti 6 ani si 10 luni de grupa a IIa desi atat in cartea de munca cat si in adeverinta eliberata de institutia in cauza se specifica clar grupa de munca in perioada anilor 1988-1995 . ce e de facut in continuare? unde si cui trebuie sa ma adresez ? in cazul unei contestatii cum ar trebuii formulata? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:00, 7 Martie 2016
[ link extern ]

asa arata adeverinta mamei mele. coincide cu ce ati spus dvs. si totusi nu i-au recunoscut-o . de ce?
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2016
ioana_livia, utilizator
Nu va ramane decat sa faceti contestatie la Comisia Centrala de Contestatii.
contestatia o pot depune la casa judeteana de pensii sau e necesar sa trimit la bucuresti/?
1. Contestatia se depune la Casa de Pensii care o va trimite la Comisia Centrala de Contestatii.

2. - Sa nu uitati sa luati un numar de inregistrae de la Casa de Pensii.
- Puteti face contestatia in dublu exemplar iar pe exemplarul care ramane la dvs. sa va scrie numarul de inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii a de munca claudiaz claudiaz Buna ziua, Mama mea si-a depus dosarul de pensie la limita de varsta, avand o vechime de 13 ani dintre care 9 au fost in grupa a doua de munca. A luat ... (vezi toată discuția)
Adeverinþã casa de pensii MIRELAIONICA MIRELAIONICA Buna ziua, am si u nevoie de un model de adeverinta pentru casa de pensii care sa ateste perioadele de activitate realizate dupa data de 01.01.2011 (vezi toată discuția)
Certificat spor de vechime gr2 DanCrist DanCrist Buna ziua, am obtinut un certificat de la o firma care a preluat arhiva fostei intreprinderi unde am lucrat, pentru incadrarea in grupa 2. Ma puteti ajuta sa ... (vezi toată discuția)