avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Raport ANI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Raport ANI

Buna ziua!
Daca un candidat la functia de consilier local/judetean sau primar primeste raportul de incopatibilitate fiindu-i interzis dreptul de a ocupa o functie eligibila, in timpul campaniei electorale ce se intampla? Daca este ales consilier isi poate pastra mandatul? Am nelamuriri cu privire la cuvintele "cu exceptia celor electorale"
Legea 176/2010 art. 25 alin. 2 care printre altele precizeaza:
"decazuta din dreptul de a mai exercita o functie sau o demnitate publica ce face obiectul prevederilor prezentei legi, cu exceptia celor electorale, pe o perioada de 3 ani de la data eliberarii..."

Alte discuții în legătură

Bună ziua. dacă un primar a fost declarat incompatibil de ani ... Jenny2008 Jenny2008 Bună ziua. dacă un primar a fost declarat incompatibil de ANI și suspendat din funcție,mai poate să ocupe funcția de Consilier juridic în primărie ... (vezi toată discuția)
Interpretarea art. 25, alin. 2 din legea nr. 176/2010 privind integritatea in exercitarea functiilor si demnitatilor publice sorinaccio sorinaccio vreau sa imi cer scuze , dar chiar nu am reusit sa gasesc unde sa postez aceasta problema , daca am postat gresit si rog sa se mute postul corespunzator ... (vezi toată discuția)
Consilier local vs functionar public bpsrm bpsrm un functionar public este ales consilier local....poate cere suspendarea raporturilor de serviciu pe perioada exercitarii mandatului de consilier local pentru ... (vezi toată discuția)