avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot solicita executorului copie a dosarului de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pot solicita executorului copie a dosarului de executare?

Sunt in executare silita din anul 2014. Azi am primit publicatia de vanzare al apartamentului in care locuiesc si s-a stabilit primul termen al licitatiei, 06.04.2016. Cred ca a trecut ceva timp de cand executorul a facut acte in dosar. Pot solicita executorului copierea intregului dosar de executare? Care este baza legala pentru a cere acest lucru? Presupun ca ma adresez acestuia cu o cerere scrisa, nu ?
Cel mai recent răspuns: Andeea Cristea , utilizator 20:26, 29 Martie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Eu personal l-am contactat, mi s-a dat voie sa rasfoiesc dosarul, iar cand am cerut copie dupa dosar mi -a spus ca se poate, contra cost(in functie de cat de gros este dosarul, costurile pot fi mari)

Aveti toate drepturile de a verfica si copia dosarul daca sunteti debitor.

Eu nu i-as lasa sa mi vanda casa.

Am reusit sa desfiintez - anulez executarea silita, pe ultima suta de metri! Se stabilise deja cumparatorul, urma sa se intocmeasca actul de adjudecare.

Multumesc frumos pentru raspuns.
cum ati reusit? ce ati gasit in dosar? spuneti-mi va rog cum ati facut?
Am facut contestatie la executare:

Impotriva oricarui act de executare silita puteti formula contestatie la executare.

Daca este vb despre un credit neachitat, cu siguranta (creanta) suma pusa in executare nu este certa, lichida si exigibila.

Mai sunt si exceptiile: perimarea, prescrierea etc. NU VA LASATI pentru ca sigur exista impedimente legale si e pacat sa ramaneti fara casa!!

V am lasat si mesaj, verificati casuta. Daca este vb despre bancile cu care am avut eu probleme va pot oferi cererile mele sa va inpirati.

Alte discuții în legătură

Executorul mi-a blocat contul fără să fiu înștiințat în vreun fel. nu trebuia să primesc o citație acasă? andrei34vs andrei34vs Am avut un credit la o banca si nu am reusit sa platesc. Apoi am primit de la executor acele hartii si au blocat contul in care primesc salariu. Teoretic nu ... (vezi toată discuția)
Poprire magdalena111 magdalena111 In cadrul unei executari silite ,mi s-a comunicat adresa de infiintare a popririi asupra venitului meu net. La aceasta adresa a fost anexata o copie ... (vezi toată discuția)
Perimarea executarii anna2000 anna2000 ca urmare a contestatiei la executare s-a admis exceptia perimarii executarii in temeiul art. 389 cpc iar prin sentinta ramasa definitiva s-au anulat toate ... (vezi toată discuția)