avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunurile aflate in proprietatea unei firme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunurile aflate in proprietatea unei firme

Dupa achizitionarea unui imobil,prin vanzare directa,in baza Legii 826 Cod de Procedura Civila,bunurile aflate in respectivul imobil intra in posesia celui care a achizitionat imobilul,nu-i asa?!
Eu, ca si o Societate Comerciala,achizitionez,semnez actele si intrebarile mele sunt:
Bunurile aflate in acel imobil in raspunderea cui sunt,sau ridicarea oricaror bunuri se poate face fara nici un act?!
Cel mai recent răspuns: Ariel_tm , utilizator 10:39, 5 Martie 2016
Imobilul se vinde liber de orice bunuri mobile. Desigur, partile pot conveni ca imobilul sa se vanda impreuna cu bunurile mobile existente in imobilul respectiv la data vanzarii. In lipsa unei asemenea conventii, bunurile mobile apartin vanzatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament mobilat Monica D Monica D Buna seara, In cazul achizitionarii unui apartament mobilat si utilat, care este procedura de urmat pentru a avea o garantie (ca si cumparator) ca mobila si ... (vezi toată discuția)
Daca se vinde un imobil si nu il eliberezi de bunuri mobile, ... dragosvt dragosvt Daca se vinde un imobil si nu il eliberezi de bunuri mobile, acele bunuri intra in proprietatea cumparatorului? La data intocmirii CV imobilul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui apartament cu ipoteca la easy credit o institutie nebancara barbulescum barbulescum Vreau sa va cer ajutorul in urmatoarea problema. Doresc sa cumpar un apartament iar acesta are o ipoteca la o societate comerciala. Initial am vrut sa inchei ... (vezi toată discuția)