avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxa radio - tv aplicata firmelor.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxa radio - tv aplicata firmelor.

Pe aceeasi adresa figureaza sediul social a mai multor societati, dar nu desfasoara activitate acolo niciuna.
O singura firma are angajati la un punct de lucru.
Desi nu are nici o societate vreun contract de furnizare de servicii din partea acestor furnizori, totusi au fost primite instiintari de plata cu sume datorate.
Cunosc existenta unei legi prin care societatile sunt obligate la plata unor astfel de taxe, dar am inteles ca a mai fost atacata in instanta pe motiv ca este neconstitutionala.
Aceste taxe le consider abuzive, din moment ce nu folosesc aceste servicii in activitatea firmelor, unele neavand nici angajati in anumite perioade de timp.
Poate sa-mi dea cineva cateva sugestii cum se procedeaza pentru a putea fi atacate in instanta in vederea anularii ?

Alte discuții în legătură

Plata taxei de radiodifuziune pentru srl-uri sandu_valentin sandu_valentin Am o nelamurire si totodata o situatie fara precedent; deoarece am primit o instiintare de la Radiodifuziunea Romana ca am de plata taxa radio pentru firma, ... (vezi toată discuția)
Firma in romania administrata dintr-o tara ue? sansan1 sansan1 Salutari, Daca imi deschid firma in Romania (sa spunem pentru un magazin online) dar eu imi desfasor activitatea din alta tara, exista vreo clauza sau e ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pentru societati comerciale frezii frezii Buna ziua,stie cineva daca mai este obligatorie plata acestei taxe pentru persoanele juridice sau nu?La telefon doamna de la radiotv a spus ca ... (vezi toată discuția)