Buna ziua!
As dori sa-mi raspundeti la o intrebare. Diploma obtinuta de fiica mea la un concurs national de polo pe apa feminin locul 3, eliberata de ministerul tineretului si sportului (MTS), este valabila la obtinerea bursei de performanta?
Multumesc
Potrivit Ordinului Ministrului Educatiei nr. 5.576/2011, bursele de performanta se acorda elevilor care se incadreaza in cel putin unul dintre cazurile urmatoare:
a) au obţinut locurile I, II sau III la etapele naţionale ale olimpiadelor şi concursurilor şcolare naţionale organizate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, denumit în continuare MECTS;
b) s-au calificat în loturile de pregătire organizate de MECTS pentru competiţiile internaţionale;
c) au obţinut locurile I, II sau III la etapele naţionale ale competiţiilor/concursurilor cultural-artistice, cu caracter sportiv sau cu caracter tehnico-ştiinţific, de nivel naţional, organizate de MECTS.
Trebuie sa verificati lista Lista olimpiadelor și concursurilor naționale, precum și lista competițiilor si concursurilor pentru care se acordă bursele de merit si burse de performanță, chiar daca in loc de MTS scrie MECTS sau invers.
Bursa elev
negru daniel
buna seara am si eu o intrebare la dumneavoastra am un baiat care a luat locul 2 la faza zonala a olimpiadei natinala de pian aici vine nelamurirea, se ... (vezi toată discuția)
Burse de merit
ValeriaCs
Buna ziua,
Copilul meu este in clasa a doua.
Va rog sa imi spuneti daca pentru acordarea bursei de merit se iau in considerare rezultatele la ... (vezi toată discuția)