Buna ziua
Va rog sa-mi spuneti daca o persoana , angajata cu CIM - functia contabil ( are studii superioare de specialitate ) dar este si administrator prin actul constitutiv , poate semna situatia financiara an 2015 si la contabil cu semnatura electronica si la administrator?
Va multumesc
Poate, prin modificarea art.10 alin.(2)din Legea contabilitatii, prin Legea 121/2015. Prevederea noua este : Contabilitatea se organizeaza si se conduce,de regula,in compartimente distincte,conduse de catre directorul economic,contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie. Aceste persoane trebuie sa aiba studii economice superioare. Prin persoana imputernicita sa indeplineasca functia de director economic sau contabil-sef se intelege o persoana angajata potrivit legii care are studii economice superioare si care are atributii privind conducerea contabilitatii entitatii.
Semnatura la bilant
tikuca
Buna ziua.
Pot sa semnez situatiile financiare anuale simplificate daca eu am introdus datele in cursul anului si am studii superioara economice (durata ... (vezi toată discuția)