avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Interventie la proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Interventie la proces

Daca intr-un proces sunt reprezentata de un avocat, pot lua si eu initiativa de a lua cuvantul, sau de a adauga acte la dosar daca avocatul meu nu a depus nimic?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 10:26, 7 Martie 2016
Buna ziua,
Da puteti depune dar discutati cu avocatul inainte sa nu va faceti rau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare in instanta aasociatiei de proprietari Elidor Elidor Asociatie de Proprietari in litigiu cu o firma care a inchiriat un spatiu comun al Asoc.Procesul este pe rol,firma ,prin hotararea anterioare,trebuia sa ... (vezi toată discuția)
Concluzii scrise sau note scrise Morgiana Morgiana Buna ziua, Sunt parte parata intr-un dosar, in care, dupa un singur termen cu citare, am vazut ca s-a afisat amanare in pronuntare – din ce motiv, nu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu avocatul Iulia Iordache Iulia Iordache Buna seara! Am avut un contract cu un avocat intr-un proces, i-am achitat de la inceput toata suma pe care mi-a cerut-o, iar dansul a spus ca ma va reprezenta ... (vezi toată discuția)