avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj casa neintabulata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj casa neintabulata

Nu am reușit sa intabulam casa deși este terminata. În caz de divorț, la partaj, cum se ia în considerare casa neintabulata? Nu se poate face partajul pana nu intabulam casa?

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:17, 7 Martie 2016
Care este motivul pt care nu ati putut intabula imobilul ? Exista autorizație de construcție? Exista proces verbal de receptie finala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar teren intabulat si constructie noua, neintabulata Crinel Crinel Dupa divort la partaj, masa bunurilor comune se constituie dintr-un teren cumparat printr-un act de vanzare cumparare autentificat si intabulat plus o ... (vezi toată discuția)
Receptie si intabulare constructie noua pclaudia13 pclaudia13 Buna ziua. In cazul in care eu ridic din banii parintilor, pe un teren cumparat de mine, o constructie pe care nu reusesc sa o finalizez pana la casatoria mea, ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa cadet_teo19 cadet_teo19 vreau sa cumpar o casa in rosu, nefinalizata(fara acoperis), deci neintabulata. practic nu pot cumpara decat terenul care e trecut in CF, autorizatia este din ... (vezi toată discuția)