avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vizita in Moldova.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vizita in Moldova.

Buna seara, doresc si eu sa stiu daca am nevoie de pasaport pentru a merge la Chisinau. Sunt cetatean Roman iar prietena mea este cetatean Moldovean, si doresc sa ma duc la ea.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:35, 7 Martie 2016
Se poate si cu cartea de identitate, conditia e sa mai aiba cel putin 3 luni de valabilitate de la data intrarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate: este necesara pentru pasaport cu rezidenta in olanda? luizaABC luizaABC Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - momentan am rezidenta permanenta in Olanda (aici locuiesc si muncesc); am permis de rezidenta valabil - ... (vezi toată discuția)
Buna seara! vreau sa ma casatoresc cu iubita mea, ea este cetatean ... cAlex1989 cAlex1989 Buna seara! Vreau sa ma casatoresc cu iubita mea, ea este cetatean moldovean si are ca act, momentan pasaportul cu viza de 90 zile, mentionez ca, ofiterul de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ies din tara cu certificatul de nastere VictorL VictorL am o problema, sunt cetatean strain si am depus actele pentru buletin si trebuie sa imi apara de pe o zi pe alta dar imi trebuie sa plec urgent acasa, as putea ... (vezi toată discuția)