avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - firma recuperare creanta
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - firma recuperare creanta

Sunt in executare silita (poprire la angajator) pentru un rest de credit nereturnat.
Firma de recuperare are dreptul sa faca reactualizarea sumei, adica sa puna dobanzi si penalitati de intarziere?
Am cerut executorului dovada investirii contractului de cesiune si mi-a raspuns ca nu era nevoie , cesiunea facandu-se pe reglementarile noul cod civil .
Avand in vedere cele mai sus mentionate , am vreo cale de atac pentru oprirea / anularea / suspendarea executarii si ridicarea popririi?
Care sunt costurile unui asemeenea demers?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:59, 7 Martie 2016
Da, a cumpărat toată creanța, inclusiv dobânzi și penalități.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume neclare poprire / fara decizie a instantei insatiable insatiable Buna ziua, Am primit pentru o angajata decizie de infintare a popririi. Daca la celalalte operate pana acum lucrurile erau clare, acum observ urmatoarele : - ... (vezi toată discuția)
Bej someaza cu actualizare poprire finalizata de mult timp si infiintare alta noua Notsure Notsure Actualizare poprire. Am urmatoarea situate. O poprire ce a fost incheiata, achitata, anul trecut in vara, Caz inchis. Primesc de LA bej o instiintare ca a ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu sandup sandup Buna ziua, in materie de executare silita, va rog sa ma ajutati cu un sfat: timp de 5 ani am avut poprire pe salariu, in baza infiintarii unei popriri si a ... (vezi toată discuția)