Buna ziua,
Am primit pentru o angajata decizie de infintare a popririi. Daca la celalalte operate pana acum lucrurile erau clare, acum observ urmatoarele :
- in scrisoarea de la executor se dispune infintarea popririi asupra ".... pana la concurenta sumei de 1310, 52 lei "
- in incheierea de incuvintare atasata, regasesc : "executarea silita sa se efectueze pana la realizarea obligatiei de 1122.34 Lei reprezentant principal restant, 200.78 Lei reprezentand dobanda restanta, 1603.62 Lei reprezentant penalitati, 966,85 Lei reprezentand dobanzi si penalitati calculate de la momentul cesiunii si a cheltuielilor de executare silita ocazionate cu efectuarea executarii, aratand ca aceasta creanta este certa, lichida si exigibila."
Indiferent ce calcule incerc sa fac, sumele nu au legatura
-daca la celalalte popriri operate pana acum, primeam atasat si hotararea instantei referitoare la infintarea popririi unde evident era mentionata si suma, in cazul de fata in plic am comunicarea de infintare a propririi si incheierea de incuvintare a popririi, ambele semnate si stampilate de acelas executor judecatoresc, fara o decizie a unei judecatorii.
Cum ar trebui sa procedez ? E necesara o decizie a unei instante, pe care sa fie mentionat "fara cale de atac" ca la precedentele popriri ?
Care ar fi suma corecta ?
Multumesc
este posibil ca o parte din suma sa fi fost recuperata prin alte mijloace. infiintati poprirea asupra sumei mentionate de executor.
daca aveti nevoie de titlul executoriu, solicitati-l de la executor.
Proprire
ana_24
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati si pe mine, am primit o instiintare de la Biroul Executorului Judecatoresc precum executarea silita prin infintarea unei ... (vezi toată discuția)
Executare silita
ionmarius03
Buna ziua, va adresez si eu o intrebare.
Acum 7 ani am facut un credit din care am putut sa platesc doar 4 ani, deoarece apoi am ramas fara servici, ulterior ... (vezi toată discuția)