avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 299 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie pentru impozit constructie cu sediu social
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie pentru impozit constructie cu sediu social

am o casa pe care nu o folosesc ca si rezidenta la aceasta adresa am 2 comodate cu un pfa si cu un birou de asigurari . mai arat ca in anul 1999 am infiintat un srl care nu avut activitate niciodatasi care are sediul in casa despre care am vorbit/.intrebarea este -trebuie sa depun declaratia pe propriaraspundere ptr firma mea ?si pentru cele 2 comodate?mentionez ca nu deduc cheltuielile cu tutilitatile pe firma nici ptr cele 2 comodate ci pe persoana fizica,care mai arat ca am domiciliul la casa despre care am facut vorbire va multumesc ptr sfaturile pe care mi le dati
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:47, 7 Martie 2016
Eu zic ca trebuie dar pentru clarificare totala mergeti la ei la primarie si intrebati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deduceri de impozit Mircea Cristian Mircea Cristian Nu m-am lamurit ce deduceri din impozit pot face!!! 1.Cit,partial,din facturile de lumina,gaz,apa,telefon: a)e functie de cota de suprafata pe care o ocup cu ... (vezi toată discuția)
Nu mi pot scadea cheltuielile pe firma!! mihavasile mihavasile Buna ziua Intampin o problema delicata si doresc o solutie de rezolvare. Vreau sa va intreb o chichita strecurata in contractul de infiintare a ... (vezi toată discuția)
Sediu pfa adrian140 adrian140 Buna ziua . Dacă înființeze un PFA ptr meditatii acordare elevilor și am sediul in apartament (Nu deduc cheltuieli cu întreținere, curent etc) Se ... (vezi toată discuția)