avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ONG
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

ONG

Lucrez pentru moment, la infiintarea unei fundatii, in Germania, care are ca scop, deschiderea unei filiale in Romania (un ONG), care se va concretiza printr-o casa de copii de tip familial impreuna cu o bio-micro-ferma, de minim 10 ha, (in nordul Romaniei,probabil Maramures) care va fi folosita numai la intretinerea acestora (a copiilor).
In acest moment am mare nevoie de date concrete pentru a stabili o suma care m-ar ajuta la inceperea acestui proiect.
Intrebarea mea e cum ajung sa detin date concrete despre:
- ce suma am nevoie sa deschid un ONG (- filiala unei fundatii straine) ?
- exista taxe vamale, tva, accize, comisioane pentru donatiile care vor intra in tara ?
- ce impozite sau taxe sint impuse de statul roman ONG-urilor, sau de ce sume anuale am nevoie de a functiona in Romania ?
- ce legislatie exista pentru preluarea copiilor din orfelinate sau de pe strada in ONG ! CRED CA ASTA E CEA MAI IMPORTANTA PROBLEMA DE CARE MA VOI LOVI
- ce suma preconizati ca voi avea nevoie pentru a incepe acest proiect?
- in cit timp as putea termina actele de infiintare a filialei in tara !
- exista cineva care sa ma ajute in probleme de organizare, un site de consultanta sau... altceva?..
Stiu ca e mult , eu de fapt cer pe scurt, idei, sugestii, sfaturi
Va multumesc
Adina

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui ong Lucrez pentru moment, la infiintarea unei fundatii, in Germania (unde locuiesc momentan), care are ca scop, deschiderea unei filiale in Romania (un ONG), care ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru deschiderea unui ong Lucrez pentru moment, la infiintarea unei fundatii, in Germania(unde locuiesc acum), care are ca scop, deschiderea unei filiale in Romania (un ONG), care se va ... (vezi toată discuția)
Filiala fundatie luizacsinte luizacsinte Ce acte sunt necesare pentrud eschiderea unei filiale a unei fundatii si care este procedura? Multumesc (vezi toată discuția)