avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA traducator autorizat
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA traducator autorizat

Buna ziua,

Va contactez in legatura cu deschiderea PFA-ului pentru traducator autorizat.

Imi puteti spune, va rog:

1. cat dureaza procesul de finalizare a inregistrarii PFA-ului pentru traducator autorizat?

2. care sunt pasii de urmat pentru a inregistra acest PFA?

3. care sunt impozitele ce trebuie achitate catre stat?

4. exista anumite riscuri de care trebuie sa tin cont in cazul acestui tip de PFA?

5. daca mai sunt si alte informatii legate de acest subiect, va multumesc anticipat pentru transmiterea lor.

Va multumesc si va doresc o zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: Dana- , utilizator 08:33, 10 Martie 2016

Buna ziua,

Va contactez in legatura cu deschiderea PFA-ului pentru traducator autorizat.

Imi puteti spune, va rog:

1. cat dureaza procesul de finalizare a inregistrarii PFA-ului pentru traducator autorizat?

2. care sunt pasii de urmat pentru a inregistra acest PFA?

3. care sunt impozitele ce trebuie achitate catre stat?

4. exista anumite riscuri de care trebuie sa tin cont in cazul acestui tip de PFA?

5. daca mai sunt si alte informatii legate de acest subiect, va multumesc anticipat pentru transmiterea lor.

Va multumesc si va doresc o zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducãtor autorizat - cum înfiinþez pfa elenax elenax Buna ziua. Sunt traducator autorizat pe limba engleza, de catre Ministerul de Justitie, si as dori sa stiu ce acte imi sunt necesare pentru a deschide un PFA, ... (vezi toată discuția)
Pasi creare pfa ContSters235309 ContSters235309 Buna ziua, Daca doresc sa deschid un PFA fara salariati si fara activitate deocamdata, 1. care sunt pasii (nu ma intereseaza documentele pe care trebuie ... (vezi toată discuția)
Deþin un certificat de traducãtor în domeniul tehnic. pot înfiinþa o întreprindere individuala? deliutzza deliutzza Buna ziua. Ma zbat sa-mi fac o intreprindere individuala, desi habar nu am ce presupune asta. Sau care e diferenta dintre aceasta forma II si PFA, SRL sau SA. ... (vezi toată discuția)