Dezvolt aplicatii software pentru un client persoana fizica din India. Daca incasez banii prin cont bancar pot sa depun declaratie ANAF in 2016 pentru veniturile din 2015? Trebuie neaparat PFA? Mentionez ca nu am studii superioare deci nu am cum sa fac PFA. Nu exista nici un contract intre mine si acea persoana.
Sunt in acelasi domeniu, It. nu iti trebuie studii superioare sa faci pfa. e suficienta o diploma de la un curs in domeniu de ex linux sau de un atestat de la un liceu de informatica.....despre restul nu stiu sa iti raspund. O zi buna
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.