avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... control coprporal
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

control coprporal

Intrebare:
Agentii de paza de la firma unde lucrez, pot efectua controlul corporal?
Mentionez ca ma supun verificarilor continutului bagajului, insa unii agenti sunt mai agresivi, ne bruscheaza si ne pipaie, uneori ne verifica amanuntit in buzunare si nu numai. Chiar daca nu gasesc nimic asupra noastra, nu au bunul simt sa-si ceara scuze sau sa se adreseze respectuos. Am sesizat acest lucru angajatorului, iar raspunsul a fost ca nu se confirma cele sesizate, deoarece pe camerele de supraveghere nu se vede acest lucru...Exista o lege care sa prevada cine poate efectua controlul corporal si in ce conditii?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Control corporal si control bagaje pab|o pab|o Buna ziua. Lucrez intr-o firma multinationala unde, la terminarea programului, la iesire se practica controlul bagajelor angajatilor precum si controlul ... (vezi toată discuția)
Perchezitie la piele!! oana73xxx oana73xxx Buna seara!! astazi dupa ce o colega a terminat programul a fost oprita de cei de la paza si a fost perchezitionata complet pana la piele; a fost dezbracata ... (vezi toată discuția)
Abuz firma de securitate hypermarket TincaToniF90 TincaToniF90 Se da urmatoarea situatie : Am intrat intr-un hipermarket impreuna cu un prieten,am facut niste cumparaturi minore,cateva produse doar.La iesirea de la casa de ... (vezi toată discuția)