avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de functionare

Buna,

Am sa va descriu o problema si va rog sa ma ajutati cu raspunsuri daca se poate.
Un vecin a obtinut o autorizatie de functionare pentru niste constructii cu valabilitate de 1 an. Apoi a dat Primaria in judecata sa-i completeze autorizatia de functionare cu inca doua constructii. Procesul impotriva Primariei s-a terminat la 1 an si 3 luni de cand a obtinut autorizatia de functionare, si Primaria a fost obligata sa-i completeze autorizatia doar cu o constructie.

Intrebare:
La data cand s-a terminat procesul adica la 3 luni de cand a expirat valabilitatea autorizatiei de functionare, ea mai avea valabilitate? Tinand cont ca a fost proces deschis referitor la completarea autorizatiei.

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Suspendarea unui proces dorintm dorintm Buna ziua, Apelez din nou la dvs., pentru ca am din nou o nelamurire. Am mai scris in trecut despre acest subiect, acum am alta problema care o voi detalia ... (vezi toată discuția)
Masuri impotriva primariei? dorintm dorintm Buna ziua, Va descriu o problema putin cam incurcata, poate ma veti ajuta cu un raspuns. Intr-o curte comuna, in anul 2005 un vecin a construit fara ... (vezi toată discuția)