avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită prescrierea
Discuție deschisă în Executare silită

prescrierea

buna seara,
ma intereseaza sa aflu daca se prescrie si dupa cat timp se prescrie o datorie catre fisc provenita din atragerea la raspundere pt o firma si alta datorie tot catre fisc provenita in urma unui proces. Deasemeni as vrea sa stiu daca o executare silita se prescrie ,fie ca a fost inceputa si abandonata ,fie ca nu a fost inceputa.

multumesc
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2016
naicramtrust, utilizator
Cel mai recent răspuns: naicramtrust , utilizator 08:37, 12 Martie 2016
Catre stat, datoriile se prescriu in 5 ani.
Executarea silita se prescrie daca nu a fost inceputa si se perima daca a fost inceputa.
multumesc. in cat timp se perima ? incepand de cand ? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare executare ngyanamaria ngyanamaria buna. fiind administrator de firma iar firma avand datorii, m am trezit cu executari silite pe persoana fizica. de la anaf si de la 2 creditori. intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii petroniki petroniki Nu am achitat impozitul pt locuinta si masina,plus amenzile de la circulatie de vreo 3 ani.Va rog sa-mi spuneti daca aceste datorii se prescriu?Multumesc! (vezi toată discuția)
Prescriere amenda radu.s radu.s Prescriere amenda Buna ziua, As dori, va rog, sa imi spuneti cum pot prescrie o amenda ce dateaza inca din anul 2012, data de catre politie pentru ... (vezi toată discuția)