avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... POPRIRE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

POPRIRE

Buna ziua am un credit neachitat si am fost transferat la Kruk eu castig in jur la 1600 de lei cu tot cu bonusuri iar dansii vor sa imi opreasca o treime. Am fost la dansii cu o propunere de 300 de lei pe luna care au refuzat-o eu am 2 copii sub intretinere nu exista nici o varianta prin care sa ai oblige sa nu imi opreasca o treime si sa platesc dupa posibilitati adica 300. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 15:22, 10 Martie 2016
Buna ziua,

in lipsa intelegerii cu creditorul, nu exista alta cale prin care sa puteti plati mai putin.
Legea prevede ca retinerile din veniturile salariale ale debitorului sunt de 1/3, in cazul unei singure urmariri.
Poprirea de pana la 1/3 din venitul lunar net este prevazuta de art.729(1)b)NCPC, nu puteti face legal nimic,doar daca faceti o intelegere cu creditorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum popriri zahariadaniela93@yahoo.com zahariadaniela93@yahoo.com Buna seara, 1. Am rata la banca in valoarea de 450 lei si o poprire pe care am contestato. As dori sa stiu cat imi poate popri angajatorul avand un salariu de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! sunt pensionar de boala grad iii cu pensie de 800 ... adriannairda adriannairda Buna ziua ! Sunt pensionar de boala grad III cu pensie de 800 ron pe luna pe care o ridic de pe card. Am o poprire impusa de executor judecatoresc in urma unui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! dacă am o datorie către o bancă, iar aceasta a ... Billy ocean 153 Billy ocean 153 Bună ziua! Dacă am o datorie către o bancă, iar aceasta a fost transferată către o firmă de recuperare la un salariu de 900 lei program de 4 ore este ... (vezi toată discuția)